Rovnou na obsah Rovnou na menu
Menu
Obec Študlov
Študlov

Ochrana osobních údajů

Obecné informace o zpracování osobních údajů Obcí Študlov dle GDPR

Obec Študlov zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „obecné nařízení“), které je účinné od 25. 5. 2018.

Správcem osobních údajů je Obec Študlov, IČ: 00304336, Študlov 142, 756 12 Študlov tel.: +420 571 447 431, email: obec@studlov.cz.

Pověřencem pro ochranu osobních údajů je Ing. Bronislav Tkadlec, email: bronislav.tkadlec@seznam.cz, tel: +420 724 968 677.

Obec Študlov jako správce osobních údajů zpracovává osobní údaje zejména za účelem:

  • výkonu státní správy,
  • výkonu samosprávy,
  • zajištění interních procesů,
  • komunikace s občany.

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě splnění právních povinností, které se na Obec Študlov vztahují a dále na základě splnění úkolů ve veřejném zájmu nebo výkonu veřejné moci.

Další nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány na základě splnění smlouvy mezi Obcí Študlov a subjekty osobních údajů.

Ve výjimečných případech jsou osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě uděleného souhlasu subjektů údajů, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev vůle subjektu údajů a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházející ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Osobní údaje nejsou předávány jiným osobám, pokud povinnost jejich předání orgánům, úřadům či institucím není Obci Študlov uložena zvláštním právním předpisem anebo k tomu subjekt údajů neudělil souhlas.

Při zpracování osobních údajů u Obce Študlov nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do práv či oprávněných zájmů občanů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem správce osobních údajů, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte, jako subjekt údajů, právo být v okamžiku získání osobních údajů správcem osobních údajů informován o tomto zpracování a na základě žádosti  máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, právo vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Úřad

Mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu v mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
27
1
28
1
29
1
30
1
31
2
1
3
2
1
3
1
4
1
5
1
6
1
7
1
8
1
9
1
10
1
11
1
12
1
13
1
14
2
15
1
16
1
17
1
18
1
19
1
20
1
21
2
22
1
23
1
24
2
25
1
26
1
27
1
28
1
29
1
30
1

Svoz odpadu

Červen 2024
Po Út St Čt So Ne
27 28 29
30 31 1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26
27 28 29 30

Hlášení rozhlasu

Hlášení rozhlasuMobilní aplikace Hlášenírozhlasu.cz

Jsme členy sdružení:

Jsme členy združení

Jsme členy združení

http://valasskeklobucko.cz

Obec Študlov
nahoru